Μεταχειρισμένοι & Λειτουργικοί

Rational φούρνοι

Όλοι οι φούρνοι που διαθέτουμε είναι απολύτως λειτουργικοί και έτοιμοι προς χρήση. Πολλούς θα τους βρείτε στον ιστότοπό μας, κάποιοι δεν προλαβαίνουν να “ανέβουν”, ενώ οποιοδήποτε μοντέλο μπορείτε να το ζητήσετε κατά παραγγελία.

Ψάχνετε για συγκεκριμένο μοντέλο Rational;

Αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύσουμε με τον μεταχειρισμένο φούρνο της αρεσκείας σας, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της κουζίνας σας. Ηλεκτρικός ή αερίου, χωρητικότητας 6G/N, 10G/N ή και 20G/N. Χρειάζεστε ανταλλακτικά και αξεσουάρ Rational, μεταχειρισμένα ή και καινούρια;

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

ΠΡΙΝ 500.000 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Από τότε είχε την ανάγκη να παρακολουθεί το μαγείρεμα της τροφής του.

Η μαγειρική είναι πάθος και τέχνη που γεννιέται μέσα από την εμπειρία. Δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια των μαγειρικών όρων ο σεφ μπορεί να μετατρέψει ένα απλό γεύμα σ’ ένα απάνθισμα γευσιγνωσίας.

Έμπνευση και δημιουργία παίζουν με την καρδιά ενός νόστιμου φαγητού.

Ένας καλός σεφ χρειάζεται ηρεμία και ησυχία για να συγκεντρωθεί πάνω στα βασικά – από τη γέννηση μιας ιδέας μέχρι το τελευταίο γαρνίρισμα.

Απελευθερώστε τον εαυτό σας από την καθημερινή ρουτίνα στην κουζίνα και κερδίστε χρόνο για τα βασικά με τα μοναδικά εργαλεία της RATIONAL.

Σε μας θα βρείτε ποικιλία μεταχειρισμένων φούρνων Rational σε ασυναγώνιστες τιμές. Φούρνοι steamers σε άριστη κατάσταση, ανακατασκευασμένοι και πλήρως λειτουργικοί. Παρέχουμε επίσης ανταλλακτικά, τον εξοπλισμό και τα απαραίτητα εξαρτήματα για να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες ενός πολυεργαλείου για τις επαγγελματικές κουζίνες.

CombiMaster® Plus
ClimaPlus Combi®
SelfCooking Center®

Club Rational

Οι σεφ όλου του κόσμου έχουν τώρα μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου μπορούν να συγκρίνουν σημειώσεις και να βρουν συμβουλές για τεχνικές ή συνταγές: Club RATIONAL. Ως μέλος του Club, θα μάθετε αμέσως για τυχόν νέες εξελίξεις στον επαγγελματικό κόσμο της μαγειρικής. Δημοσιεύονται νέα βίντεο με νέες εφαρμογές και προϊόντα για να σας δείτε πόσο εύκολο είναι ο χειρισμός των συσκευών. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναβάθμιση λογισμικού μέσω του Club χωρίς χρέωση, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα
chefs club rational