Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης μεταχειρισμένων επαγγελματικών φούρνων της Rational, λειτουργεί υπό την παρακάτω διεύθυνση:

 

ΠΡΑΤΤΟΣ ΑΠ. – ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ Δ. ΟΕ

Χ-ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΟΕ

ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΑΦΜ: 800632411 – ΔΟΥ ΒΟΛΟΥ

 

Έχοντας χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μαζικής εστίασης, φροντίζοντας τους επιχειρηματίες με καινούριο και μεταχειρισμένο εξοπλισμό, έχουμε την εμπειρία να γνωρίζουμε πως τα σωστά εργαλεία είναι απολύτως απαραίτητα για ένα σωστό αποτέλεσμα στην κουζίνα!

Έτσι δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο για να σας παρουσιάσουμε και να σας ενημερώσουμε πλήρως για τις δυνατότητες των Rational φούρνων!

 

Στόχος της κατασκευάστριας εταιρείας είναι να προσφέρει σε εκείνους που εργάζονται σε επαγγελματικές κουζίνες, στη θερμική παρασκευή φαγητών, το μέγιστο δυνατό όφελος.

 

Ποιο ταιριάζει σε εσάς; Οι φούρνοι Rational διατίθενται σε πολλά μεγέθη, γιατί η απόδοσή του πρέπει να ταιριάζει στις ανάγκες σας και όχι το αντίθετο. 20 ή 2.000 γεύματα; Frontcooking; Μέγεθος κουζίνας; Ηλεκτρική; Αερίου; XS; 20-2/1; Ποιο μοντέλο ταιριάζει στην κουζίνα σας; Θα βρείτε τα πάντα σε μεταχειρισμένα για τις επιλογές, τα χαρακτηριστικά εξοπλισμού και τα αξεσουάρ στο usedrational.gr.